Airco installateur Amersfoort

Wij zijn de airco installateur in Amersfoort die gespecialiseerd is in het plaatsen van airco’s. Met name als het gaat om het duurzaam verwarmen en koelen van grote en kleine ruimtes in woningen en bedrijfspanden. Wil je een design airco in kleur, ook deze leveren wij!

De juiste temperatuur en luchtvochtigheid bepalen doet u met een goede airconditioning. Hiermee creëert u een optimaal klimaat in uw huis of bedrijfspand, afgestemd op uw wensen. Wij werken met diverse merken en modellen met verschillende opties voor iedere situatie. Hierbij kunt u denken aan het vermogen, het geluidsniveau, met of zonder buitenunit en het budget. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u contact met onze airco installateur opnemen.

Alle airconditionings welke wij plaatsen hebben minimaal onderhoud nodig. Dit kunnen wij voor u doen, maar in de meeste gevallen kunt u dit ook zelf. Om deze reden bieden wij dan ook geen onderhoudscontracten aan. Wilt u toch een afspraak voor onderhoud kan dit uiteraard ook!

Airco door installateur laten plaatsen installatiebedrijf Amersfoort
  • Airconditioning biedt verduurzamingsmogelijkheden met koelen en verwarmen.
  • Een airco installatie is een goed idee, zeker als je meer vanuit huis werkt

  • Onderhoud aan de airconditionings die wij plaatsen is minimaal en kunt u in de meeste gevallen zelf

  • STEK gecertificeerde airco specialisten

Duurzaam verwarmen met een airco Amersfoort

Alle airco units hebben tegenwoordig een warmtepomp functie om ruimtes duurzaam en snel te kunnen verwarmen. Je hebt hierdoor geen radiatoren meer nodig in jouw woning of op kantoor. Met als gevolg dat ook de op gas werkende cv-ketel overbodig wordt voor verwarming.

Deze manier van verwarmen is 2x voordeliger dan met aardgas. Hierdoor is het mogelijk om jouw investering in airconditioning terug te verdienen met de besparing op de kosten voor verwarming.

  • Je huis of kantoor koelen en verwarmen met één apparaat

  • Snellere temperatuurregeling t.o.v. andere installaties

  • Mogelijkheid om voor elke kamer apart de temperatuur te regelen

  • In verschillende kleuren leverbaar

Vraag gratis offerte aan

Projecten met airco’s

Werkgebied airco installateur Van Den Brul