Design airco in kleur

Offerte Airco in kleur aanvragen

 • Meerdere kleuren beschikbaar

 • Maatwerk en persoonlijk advies

 • Snelle levertijden

Design Airco in kleur kopen?

Welkom bij installatiebedrijf Van Den Brul, waar comfort, stijl en duurzaamheid hand in hand gaan! Ontdek onze design airco’s die niet alleen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook een esthetische touch aan jouw ruimte geven. Onze unieke airconditioning units zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor de binnen- als buitenunits, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. 

Wij zijn leverancier en installateur van design airco’s in kleur. Hierbij lopen wij voor op het gebied van duurzame oplossingen binnen de installatietechniek. Met een brede expertise bieden we een scala aan milieuvriendelijke opties om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Onze design airco’s bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar dragen ook bij aan een duurzaam energieverbruik. Daarnaast zijn ze dus leverbaar in diverse kleuren. Zo past de airco nog beter bij het interieur. Omdat details belangrijk zijn, bieden wij leidinggoten aan in stijlvolle tinten zoals wit, zwart en antraciet. Ervaar het ultieme comfort met een vleugje design, alleen bij Van Den Brul! Ervaar het ultieme comfort met een vleugje design, alleen bij Van Den Brul!

De keuze tussen de verschillende systemen hangt af van diverse factoren en professioneel advies is daarom aan te raden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Offerte design Airco in kleur aanvragen

Design Airco In Kleur leverancier Van Den Brul Techniek

Design airco installateur

Van Den Brul techniek, leverancier design airco in kleur

Wij zijn de design airco installateur. Dit doen wij met duurzame en groene overtuigingen voor particuliere woningen en bedrijfspanden. Onze airco’s zijn leverbaar in meerdere kleuren.

Wij denken ook graag mee en geven advies op maat als het gaat om het installeren van laadpalen, zonnepanelen, cv-ketels, thuisbatterijen en warmtepompen.

Werkwijze installatie nieuwe design airco in kleur

Wij nemen de volgende stappen bij het installeren van een design airco in kleur:

 1. Inspectie en planning: Onze installateur begint met het inspecteren van de ruimte waar de design airco moet worden geïnstalleerd. Hierbij wordt gekeken naar de indeling, isolatie en eventuele specifieke behoeften. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld voor de installatie.
 2. Energiebron en capaciteit bepalen: De installateur bepaalt welk type airconditioning geschikt is (bijvoorbeeld split-systeem, multi-split of centraal systeem) en berekent de benodigde capaciteit op basis van de grootte van de ruimte, isolatie en warmtebelasting.
 3. Kleur bepalen: In overleg wordt de kleur van de airco en de leidinggoot bepaald.
 4. Plaatsing van de airco: De binnen- en buitenunits worden op strategische locaties geplaatst. De binnenunit wordt meestal hoog aan de muur of aan het plafond bevestigd, terwijl de buitenunit op een geschikte plek wordt geplaatst waar voldoende luchtstroom mogelijk is. Let wel op de regels van de gemeente rondom het plaatsen van airco’s.
 5. Elektrische aansluiting: De installateur zorgt voor de elektrische aansluiting van de airco. Dit omvat het trekken van de juiste bekabeling en het aansluiten op het elektriciteitsnet.
 6. Koelvloeistof vullen: Als het een nieuw systeem betreft, wordt de koelvloeistof in het systeem gevuld volgens de specificaties van de fabrikant.
 7. Testen en inregelen: Na de installatie worden tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het systeem correct werkt. De installateur stelt indien nodig de instellingen in, zoals de gewenste temperatuur en luchtstroom.
 8. Oplevering en instructie: Na succesvolle installatie en testen wordt het systeem opgeleverd aan de eigenaar. De installateur geeft instructies over het juiste gebruik en onderhoud van het airconditioningsysteem.
 9. Onderhoudsadvies: Tot slot geeft de installateur advies over het periodieke onderhoud om de efficiëntie en levensduur van het systeem te waarborgen.

Het is belangrijk om de installatie door een erkende professional te laten uitvoeren om problemen en inefficiënties te voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een design airco in kleur

Installateur design airco in kleur

Offerte aanvragen