Twee Airco’s in Amersfoort

Project informatie airco installatie Amersfoort

Als erkende elektricien hebben we onlangs een verkoelende upgrade uitgevoerd voor een woning in Amersfoort, waarbij we in zowel de slaapkamer als de woonkamer airconditioningunits van Mitsubishi Heavy Duty hebben geïnstalleerd. Voor de slaapkamer kozen we voor een 2,5kw model, perfect om een aangename temperatuur tijdens de nachtelijke uren te garanderen. In de woonkamer installeerden we een krachtigere 5kw vloermodel, dat niet alleen de ruimte koelt maar ook kan verwarmen, een ideale vervanging voor de traditionele radiator.

Voor beide units hebben we een aparte voedingskabel naar de meterkast getrokken en ze aangesloten op een eigen groep, om zo optimale efficiëntie en veiligheid te waarborgen. De buitenunit van de airco hebben we voorzien van een stijlvolle airco cover in antraciet RAL 7016, wat zorgt voor een esthetisch verantwoorde afwerking die naadloos aansluit bij de buitenkant van de woning.

Dit project benadrukt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige klimaatoplossingen, waarbij we zowel functionaliteit als design in acht nemen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Project informatie

Specificaties

  • Vloermodel airco Mitsubishi heavy duty 5kw
  • 2,5kw Mitsubishi heavy duty
  • Aparte voedingskabel
  • Antraciet kleurige buiten unit en leiding

Ook interesse?

Maak vandaag nog de overstap naar groene energie! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een airco en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vraag offerte aan

Projecten met airco’s