36 zonnepanelen bij een zakelijke klant in Amersfoort

Project informatie installatie zonnepanelen Amersfoort

Onlangs hebben wij een succesvol project afgerond waarbij we 36 Jinko zonnepanelen hebben geïnstalleerd voor een zakelijke klant in Amersfoort. Dit project benadrukt onze toewijding aan duurzame energieoplossingen en onze expertise in het leveren van op maat gemaakte installaties voor onze klanten.

Er is gekozen voor 36 Jinko zonnepanelen van elk 435 watt, een betrouwbare en efficiënte keuze voor deze zakelijke toepassing. De installatie werd uitgevoerd op het dak van het bedrijfsgebouw van onze klant in Amersfoort, waar de zonnepanelen optimaal zonlicht kunnen opvangen en hun maximale potentieel kunnen benutten.

Om de opgewekte zonne-energie om te zetten en te integreren in het bestaande elektrische systeem, hebben we een hoogwaardige Solplanet omvormer geïnstalleerd. Deze omvormer staat bekend om zijn efficiëntie en betrouwbaarheid, wat zorgt voor een stabiele en consistente energieopbrengst.

Op basis van de configuratie en locatie verwachten we dat de installatie een indrukwekkende opbrengst van 14,5 kWh zal genereren. Deze energieopbrengst zal niet alleen bijdragen aan de vermindering van de energiekosten van de klant, maar ook aan hun duurzame bedrijfsvoering door de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen.

Project informatie

Specificaties

  • 435 Jinko panelen
  • Enphase micro-omvormers
  • 36 panelen op plat dak
  • Zakelijke klant

Ook interesse?

Maak vandaag nog de overstap naar groene energie! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vraag offerte aan

Projecten met zonnepanelen