7 zonnepanelen in Zeist

Project informatie installatie zonnepanelen Zeist

Wij hebben met succes de installatie van zonnepanelen afgerond in Zeist, bestaande uit 7 x 445WP Aiko zonnepanelen, uitgerust met Enphase micro-omvormers. Deze installatie combineert efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor de bewoners kunnen genieten van een stabiele en duurzame energieopbrengst. De zonnepanelen zijn strategisch geplaatst, met 3 panelen op het schuine dak en 4 op het platte dak van de uitbouw, om de beschikbare dakruimte optimaal te benutten.

Deze opstelling zorgt ervoor dat de zonnepanelen op beide daktypes de maximale hoeveelheid zonlicht kunnen opvangen, wat resulteert in een hoge energieopbrengst. Door gebruik te maken van Enphase micro-omvormers, wordt elke zonnepaneel individueel geoptimaliseerd, wat leidt tot een verbeterde prestaties en een verhoogde efficiëntie van het systeem.

Met deze installatie bieden wij de bewoners van Zeist niet alleen een duurzame energieoplossing, maar ook een systeem dat lang meegaat en minimale onderhoud vereist. Dit project is een voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, waarbij we streven naar de best mogelijke resultaten voor elke installatie.

Project informatie

Specificaties

  • Aiko 455wp panelen
  • Enphase micro-omvormers
  • 3 panelen op schuin dak
  • 4 panelen op plat dak

Ook interesse?

Maak vandaag nog de overstap naar groene energie! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vraag offerte aan

Projecten met zonnepanelen