9 zonnepanelen met vogelwering in Houten

Project informatie

Wij hebben met succes 9 zonnepanelen geïnstalleerd in Houten, bestaande uit 9 hoogwaardige zonnepanelen, uitgerust met Enphase micro-omvormers. Deze geavanceerde technologie zorgt voor optimale energieopbrengst en biedt maximale efficiëntie voor de bewoners.

Een bijzonder kenmerk van dit project is de toevoeging van vogelprotectie. Om te voorkomen dat vogels nestjes bouwen onder de zonnepanelen, hebben wij duurzame en effectieve vogelwering geplaatst. Deze vogelwering beschermt niet alleen de zonnepanelen, maar zorgt er ook voor dat het systeem optimaal blijft functioneren zonder onderbrekingen of schade door vogels die hier willen nestelen.

Met deze complete oplossing bieden wij deze bewoners van Houten een betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening, gecombineerd met langdurige bescherming van hun investering in zonne-energie.

Project informatie

Specificaties

  • Aiko 455wp panelen
  • Enphase iqhc micro-omvormers

Ook interesse?

Maak vandaag nog de overstap naar groene energie! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen en vogelwering en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vraag offerte aan

Projecten met zonnepanelen