Mat zwarte buitenunit in Amersfoort

Project informatie airco installatie mat zwart Amersfoort

Weer een geweldig project afgerond in Amersfoort, waar we met trots een geavanceerde airconditioningoplossing hebben geïnstalleerd. Dit project kenmerkte zich door een uniek kenmerk: een buitenunit die volledig is gespoten in een stijlvol mat zwart, op speciaal verzoek van de klant.

Het type airconditioning dat we hebben geïnstalleerd is een krachtige 3.5KW Mitsubishi Heavy Duty model SRK/SRC 35 ZS-W Single Split Wandmodel. Deze keuze staat bekend om zijn efficiëntie en betrouwbaarheid.

De installatie vond plaats in Amersfoort, waar we nauw samenwerkten met onze klant om de perfecte oplossing te ontwerpen die voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen.

Op verzoek van onze klant hebben we een uniek element aan dit project toegevoegd door de buitenunit volledig mat zwart te laten spuiten. Dit speciale verzoek benadrukt ons vermogen om aan de individuele wensen van onze klanten te voldoen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect passen bij hun esthetische voorkeuren.

Voor het spuiten van de buitenunit hebben we samengewerkt met Autobedrijf Wolterink uit Soest, een betrouwbare partner die bekend staat om vakmanschap en kwaliteit. Dankzij hun expertise konden we een verbluffend resultaat behalen dat perfect aansluit bij het totale ontwerp van het project.

Bij Installatiebedrijf Van Den Brul Techniek streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Dit project is daar een uitstekend voorbeeld van, waarbij we onze technische vaardigheden hebben gecombineerd met oog voor detail en design.

Bent u geïnteresseerd in een vergelijkbare oplossing voor uw huis of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat.

Project informatie

  • Amersfoort

  • Installatie Airco Amersfoort

  • 1 stuks

  • Verwarmen & verkoelen

  • Mat zwart

Specificaties

  • Mitsubishi SRK/SRC 35 ZS-W Single Split Wandmodel
  • 3,5kw Mitsubishi heavy duty
  • Mat zwart kleurige buiten unit en leiding
  • Samenwerking met Autobedrijf Woltering

Ook interesse?

Maak vandaag nog de overstap naar groene energie! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een airco en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vraag offerte aan

Projecten met airco’s