Nieuwe meterkast Amersfoort

Project informatie nieuwe meterkast Amersfoort

In een recent afgerond project in Amersfoort heeft ons team met succes een nieuwe Schneider meterkast geïnstalleerd in een woning, waarmee een belangrijke stap is gezet naar het verbeteren van de elektrische veiligheid en toekomstbestendigheid van het huis.

Het hart van dit project was de implementatie van een Schneider meterkast met 8 groepen, die niet alleen de huidige elektrische behoeften van de woning ondersteunt maar ook ruimte biedt voor toekomstige uitbreidingen. De zorgvuldigheid waarmee dit systeem is ontworpen en geïnstalleerd, weerspiegelt onze inzet voor veiligheid, conform de strenge NEN 1010 normering. Dit garandeert dat de bewoners van de woning kunnen genieten van een veilig en betrouwbaar elektrisch systeem.

Verder is bij de installatie rekening gehouden met de groeiende trend naar duurzaamheid en de vraag naar elektrische uitbreidingen zoals zonnepanelen, kookgroepen en airconditioning. De nieuwe meterkast biedt een stevige basis voor dergelijke toevoegingen, waardoor de overgang naar groene energie of het toevoegen van extra comfort aan de woning in de toekomst eenvoudiger wordt.

Binnen slechts drie weken na de aanvraag was de installatie voltooid, waardoor de bewoners minimale overlast ondervonden en snel konden profiteren van hun nieuwe, verbeterde elektrische systeem.

Project informatie

  • Amersfoort

  • Vervangen meterkast

  • Binnen 3 weken geplaatst

  • NEN1010 normering

Specificaties

  • Sneider Meterkast
  • 8 groepen
  • NEN1010 normering

Ook interesse in een nieuwe meterkast?

Maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere wereld! Vraag een vrijblijvende offerte aan het voor een nieuwe meterkast.

Vraag offerte aan

Projecten met meterkasten